درباره ما بیشتر بدانید
حبرا زادهی ذهنِ زنان خلاقی است که درجستجویِ تعریفی نو از یک سبک فردیاند؛ و فرهنگی است برای حمایت از نقش آفرینی زنان در جامعه. زنانی که در تار و پودِ پوشش خود، زیبایی، احترام و فرهنگ ایرانی را نقش میزنند. نقشی که زیبایی شرقی و ظرافتِ زنانگی ایرانی را روایت میکند.
الواح گِلى تخت جمشيد و متنهاى بابلى و يونانى به وضوح نشان مىدهند که شاهدختها در امور اقتصادی، سياسی و اجتماعی مشارکت داشتند، خانه نشین و گوشهگیر نبودند و غالبا از جایگاه ویژه و احترام بالایی برخوردار بودند. نگارههای زنان در دادههاى باستان شناختى (نقشِ مُهرها، سنگ نگارهها، تابوت ساتراپ و …) بانوی پارسی را آراسته و هنر دوست به تصویر کشیدهاند. بانوان ایران باستان، برهنگى و تننمايى را زشت و ناروا مى شمردند، و جامههای بلند، چين دار و گشاد برتن میکردند. لایهلایه پوشیدن، تکنیکی رایج بود تا از نمایان شدن بدن جلوگیری شود؛ برخی هم با روسری یا کلاه موهای خود را نیز میپوشاندند.
حال که در قلبِ پرتپش مشرق زمین، حیات گرفته و زیست میکنیم، روایتگر داستانی هستیم ازین فرهنگِ غنی و فاخر.
تابش نور طلایی و گرمِ خورشید از میانِ ستونهای سر به فلک کشیدهی تخت جمشید، یا شیشههای رنگی مسجد صورتی را تصور کنید؛ محراب مرمری را از بین ستونهای سنگی مسجد وکیل، تلولو خورشید روی کاشیکاری گنبد مسجد شیخ لطف الله را از ایوان عالی قاپو یا بادگیرهای یزد را از بالای منارههای بلند مسجد جمعه، در ذهنتان به نظاره بنشینید. آیا برای لحظهای از تلخیهای زندگی امروز ذهنتان پاک نشد؟ این همان نوری است که داستانِ حبرا را روشن کرد…
داستانی است که همچنان ادامه دارد، داستانی که هر روز با حضورِ زنانی توانمند در حالِ تکامل است سرشار از نغمههای زیبایی، بالندگی و احترام. حبرا، تنها پوششی برای زیبایی نیست، اجتماعی است از ابزارهایی که به شکوفایی، نقش آفرینی و تجربهی حال خوب در زنانِ پارسی اندیش کمک میکند. هر حلقه ازین اجتماع، پلی بین نسلها است و شما را به میراث زنان ایرانیِ قوی، باهوش و توانمندی که قبل از شما آمدهاند، متصل میکند.
سالهاست که در بازار بزرگ تهران، به متقاضیان حجاب، ارائهی خدمت میکنیم. انبوهِ جمعیت در بازار، مجالی برای حرکت به سمتِ اندیشههای بزرگ و اهداف اجتماعی باقی نمیگذاشت. زمستان سال 1399 تصمیم گرفتیم، برای تحقق رویایی به اسم حبرا از فضای دیجیتال کمک بگیریم. هدف لزوما توسعهی بازار و پیشبرد اهداف فروش نبود، بلکه دنبال خلق ارزش، در حوزهی صنعت پوشاک پوشیده (Modest Fashion) هستیم.
حبرا به دنبال حل مشکلی فراتر از تأمین پوششِ بانوان محجبه است؛ هدفِ حبرا، خلقِ اجتماعی است از بانوانی توانمند، با ارزش های مشترک؛ بانوانی که زنانگی را محترم میدانند و برای حفظ احترام او در جامعه، پوشیدگی در عین آراستگی را بعنوانِ سبک فردی، برمیگزیدند. حبرا پوششی است برای آراستگی و فرصتی برای کشف زیبایی چندوجهی زن ایرانی.
حبرا به عنوانِ برندی شناخته شده در داخل و خارج از ایران، با الهام از میراثِ فرهنگی زنانِ مشرق زمین، به جامعهای میاندیشد که در آن حضور و ایفای نقش بانوان به حداکثر و نگاه جنسیتگرا به زن، به حداقل برسد.
رسالتِ ما شکوفایی گوهر چندوجهی زن ایرانی است. یک جامهی زیبا، بر یک جانِ پر جنب و جوش خوش مینشیند. حبرا، اجتماع بانوانی است با ارزشهای مشترک که مسئولیت روایت خود را بر عهده گرفتنند تا با توسعهی سبک فردی خود، احترام، بالندگی و زیبایی را برای همهی بانوان روایت کند.
در حبرا، به بهانهی عرضهی پوشاکِ پوشیده (Modest Fashion) تلاش میکنیم، اجتماعی بسازیم برای تجربهی حال خوب در کنار هم. ما با محصولاتمان، از بانوان محجبه (Modestly Dressing) دعوت میکنیم تا با ما هممسیر شوند، روایتهای خود را به اشتراک بگذارند و شکوه میراث فرهنگی خود را جشن بگیرند. حبرا، محل گردهمایی بانوانی است که ایمان و فرهنگ خود را عاشقانه و با صدای بلند، فریاد میزنند.
حبرا، جوهرِ زیبایی است، زیبائیای برای تَن و جان؛ رنگ گرفته از سنتهای باستانی و اندیشههای اسلامی برای ترسیم آیندهای سعادتمند در دنیای مدرن.
* احترام به زنان، مادران و جایگاه آنها در خانواده، آرمانی است که برای اعتلای آن میکوشیم.
* از آنجا که جوهر حبرا آموختنِ از میراثِ فرهنگی گذشتگان است، تلاش میکنیم ارزشها و زیباییهایی که گذشتگان خلق کردند را پی بگیریم. نیک اندیشی، خیرخواهی و تقابل با شر، در اندیشهی یکتاپرستِ نیاکانِ ما، ارزشمند بوده است.
* احترام، بالندگی و زیبایی، سه ارزشی است که در جامعهی حبرا، پیوسته برای خلق آن تلاش میکنیم.
* صداقت در گفتار، رفتار و نیت، حتی اگر منجر به از دست دادن معاملهای سودآور باشد.
* حبرا سعی میکند سطح کیفی تمام اجزاء کسب و کار خود را بالاتر از رقبا، قرار دهد.
* حبرا همواره به دنبال ایدههای جدید و خلاقانه برای تولید محصولاتی زیبا و کاربردی است.
* حبرا، توانمندسازی بانوانی که نگاه جنسیتی جامعه را محترم نمیشمارند، مسئولیت اجتماعی خود میداند. هدف اصلی حبرا رشد و توسعهی جامعهای است که زنان، فارغ از جنسیتشان در آن نقش آفرینی کنندآ.
